Esküvői videó

Esküvői fotót, videót többféle megközelítésben lehet készíteni. Van, aki a dokumentalista megközelítést szereti, ahol a fotós-videós szinte észrevétlen, a háttérben dolgozik és megörökíti az eseményeket, úgy ahogy azok történnek. Én azt vallom, hogy a vőlegénytől és a menyasszonytól nem várható el, hogy mindent tökéletesen csináljanak, mint a rutinos színészek, ezért szeretek én instrukciókkal segítséget nyújtani, és nem magára hagyni a párokat. Végül is itt egy film készül, egy olyan film, ami Rólatok szól, a Ti nagy filmetek.

Olyan filmet szeretnék készíteni, ami örök emlék lesz, olyat, amit szívesen visszanéztek Ti is, a rokonok és a barátok is, olyat, amire mindig büszék lehettek. Szeretném, ha úgy éreznétek magatokat, mintha egy hollywoodi filmforgatás főszereplői lennétek, akiket körbeugrálnak az asszisztensek, reflektorfényben vagytok, és akiknek állandóan lesik a gondolatát.

Tudom, ez a Ti napotok, Ti vagytok a főszereplők, de azt is tudom, hogy annak örülnétek a legjobban, ha a násznép jól érezné magát, szép emlékkel térnének haza, azért készültetek ennyit, ezért izgultok az utolsó pillanatban is. Ha jó csapattal dolgoztok, akkor felesleges izgulni, felszabadultan állhattok a nagy nap elé, és ez a fényképeken és a filmen is vissza fog tükröződni.

A legfőbb, amit el kell dönteni, hogy milyen filmet szeretnétek visszalátni, mind hosszában, mind stílusában.

Választhattok
1. 6-10 perces esküvői klippet, amelyet mindenki szívesen megnéz, ez általában 2 vagy 3 zeneszámra vágott klip;
2. 15-20 perces esküvői videót, amit a közeli rokonok látnak szeretettel;

3. rögzíthetjük az egész esküvői ceremóniát hanggal együtt, ez nem csak később lesz szép emlék, hanem már másnap is, mert az esküvőn a párok a nagy izgalomban sokszor nem is emlékeznek arra, mi és hogy zajlott, ezért szeretik ezt visszanézni. A képet ilyenkor több kameraállásból, a hangot több mikroporttal rögzítjük, nehogy lemaradjunk valamiről, és azért, hogy jó legyen a hang minősége. Ha van helyi erősítő, akkor arról is rögzítjük kiváló minőségben a hangot. A megvágott film ilyenkor sem unalmas, mert több kameraállás felvételeit változtatjuk a vágás során, ezzel a figyelmet folyamatosan fenntartjuk a nézőkben. Az polgári vagy egyházi esküvői ceremónián hosszú beszédek alatt a helyszínt kívülről és belülről, akár drónfelvételekkel is bemutatjuk, sokszor drónnal körbejárjuk a templomtornyot, ezzel egy változatos filmet kapunk. A film hossza a szertartástól függ, általában 20-40 perc közötti szokott lenni.Stílusában dönteni kell arról, hogy klip jellegű, mozifilmes, dokumentalista, történetmesélős vagy hagyományos legyen az elkészült esküvői film.

A klip jellegűben általában nics hangrögzítés, néha az “igen”-ek halladszódnak csupán, és a filmet 2-3 zeneszám alá vágjuk meg.

A mozifilmesben már rögzítünk hangokat, használunk mikroportokat, mert a hang legalább olyan fontos, mint a képi megjelenítés.

A dokumentalista jellegűnél lehet választani, hogy eredeti hanggal készüljön, vagy a filmet adott zenére vágjuk meg.

Nagyon fontos eldönteni, hogy Nektek a fotó vagy a film a fontosabb, mert egy-egy jelenet megörökítéséhez sokszor egy adott hely a legmegfelelőbb, amit vagy a fotográfus foglal el, vagy az operatőr. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy mind a fotók és mind a film is a legjobb legyen, de ha felmerül ilyen eset, akkor a prioritást meg kell, hogy adjátok.

Miért válassz minket?


Árajánlatkérés

Név*
Telefonszám*
E-mail cím*
Az esküvő helye polgári szertartás
Az esküvő helye egyházi szertartás
Videó stílusa Klipp
Mozi
Dokumentalista
Történetmesélés
Hagyományos
Rendelkezésre állás -tól -ig
Jegyes fotó-videó elkészítésének ideje
Videós szolgáltatások Drónfelvételek
Több kamerás felvétel
Több helyszín
Teljes videó a szertartásokról hanggal rögzítve
Vágatlan felvételek átadása
A megvágott film hossza 6-10 perc
15-20 perc
Szertartás 20-40 perc
20 perc és 60 perc között
Egyéb hosszúság
Megjegyzés
Ellenőrző kód*

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

Válogatás